0

Amsterdam – Gisteren toonde het kledingmerk Cold Method een gloednieuwe zomercollectie 2012 in Amsterdam. Natuurlijk waren wij aanwezig om de kleding, modellen en de aanwezige gasten te bewonderen.

De nieuwe collectie heet Dark Jungle en gaat om het bedwingen van de stadsjungle, maar dan wel in stijl. We zagen veel preppy looks voorbij komen met een hoog collegegehalte, maar ook veel klassieke stukken die eigenlijk heel goed in iedere garderobe thuis passen.

Casual Chic.

Natuurlijk spraken we ook eventjes met hoofdontwerper Dieter de Cock, die de rust zelve was tijdens de show. We hadden hectiek verwacht achter de schermen, maar het team van Dieter leek heel georganiseerd en rustig aan het werk te gaan. Volgens Dieter komt het omdat hij zo goed samen kan werken met zijn team: “Ik heb echt een sterk team dat precies weet wat ze moeten doen. Daardoor stroomt alles goed in elkaar over en zijn we goed op elkaar afgestemd.”, aldus Dieter.

Mooie breisels voor heren.

De show werd verzorgd in een prachtig scheepswerf gebouw aan het water en de band Valerius verzorgde de muziek. Een super mooie, comfortabele collectie die alle vriendjes vast goed weten te waarderen. Hieronder vind je nog meer foto’s van de leukste stukken!

Safari chic.

Prachtig gesneden stukken die volgens ons ook nog eens heerlijk zitten.

De lovely Claire Timmermans van Spice PR en modeman Wichard Slotheer.

Samen met ILFN's Fashion Insider Xaviera Wong A Soy.

Gezelligheid met Fashion Insider Xaviera Wong A Soy, Modejournaliste Caroline Brakel van JFK Magazine en blogger/PR advisor Leroy Aznam.

www.coldmethod.com

(Beeld: Giusy de Ceglia)

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties