0

Amsterdam – Met stralende trots presenteerde Maison de Bonneterie donderdagavond een unieke samenwerking met Bracha van Doesburgh. Bracha heeft namelijk een kleine luxe damescollectie ontworpen, exclusief voor maison de bonneterie.

Bracha: “Ik pretendeer geen wereldschokkende high fashion te ontwerpen. Het is gewoon de stijl die ik zelf het liefst draag; klassiek, simpel, romantisch en chic, een beetje jaren ’50, maar wel met een twist. Ik ben dol op geraffineerde details. Audrey Hepburn is een grote muze. Maison de Bonneterie heeft nog steeds die charme en allure van de grote warenhuizen van weleer, en dat is precies het beeld wat ik met mijn collectie een beetje terug wil brengen.”


Het idee om een eigen kledinglijn op te zetten sluimerde al jaren. De eerste stap van meisjesdroom naar werkelijkheid werd zo’n drie jaar geleden gezet toen Bracha besloot op naailes te gaan om haar ontwerpteken- ingen uit te kunnen voeren. Thuis op de paspop staat altijd wel een ontwerp in de spelden. Op advies van haar agent kwam er uiteindelijk een helder plan en de eerst volgende stap was een gesprek met Maison de Bonneterie. De klik was geheel wederzijds en zo besloten Bracha van Doesburgh en Maison de Bonneterie deze spannende samenwerking vol passie aan te gaan.

Officieel moment van de lancering het lintje doorknippen

Katja heeft gelijk een 'Bracha' gekocht

Stylist Bastiaan van Schaik was ook aanwezig

Bracha met Katja en manlief

Een van de jassen uit de collectie

De collectie Bracha van Doesburgh voor MAISON DE BONNETERIE zal eind oktober voor genodigden feestelijk gepresenteerd worden in het filiaal in Amsterdam. Uiteraard zal Bracha in eigen creatie aanwezig zijn, ook al heeft ze nog nooit zo’n vreselijke plankenkoorts gehad.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties