0

Amsterdam – Gisteren waren wij aanwezig bij de lancering van het nieuwe boek van make-up artist Bobbi Brown. In het American Book Center op het Spui in Amsterdam verzamelde menig fashion- en beautyland om een het boek te bekijken en om de ‘President of Artistry’ van Bobbi Brown te ontmoeten ‘Eduardo Ferreira‘.

Eduardo vertelde ons dat Bobbi voor het hele boek ‘gewone’ vrouwen heeft gebruikt in plaats van modellen. Zelf is ze op straat achter vrouwen aangerend met de vraag: ‘Do you know Bobbi Brown?’, waarop de meeste natuurlijk volmondig ‘Ja’ antwoorden. Bobbi: ‘That’s me!’ Niemand die dan weigert om mee te werken hoor!

Hier kan je het boek kopen!

De etalage heeft een Bobbi Brown make-over gekregen

Bobbi Brown make-up met het boek

Heerlijke mini-cupcakes

Binnenin het boek staan make-overs, before and afters en natuurlijk tips. Tips voor jonge meisjes die graag make-up willen dragen, maar niet te veel.

Eduardo met het nieuwe boek van Bobbi Brown

De 'gewone' vrouwen in het boek zijn heel mooi opgemaakt

Een make-over in het boek, zie je het verschil?! Wij wel!

Op de voorkant van het boek staat een serveerster uit een plaatselijk restaurant van Moncler. Dit is het stadje waar Bobbi Brown vandaan komt. ‘Zij heeft echt een natuurlijke Look’, zegt Eduardo. Ook Hillary Duff heeft een handje geholpen. De actrice schrijft namelijk het voorwoord.

Annic (founder van o.a. I Love Beauty News) met Eduardo

De PRmeiden van FUSE Marketing. Isabel (links) met Maaike (rechts)

De make-up artists gaan iedereen mooi maken

Om Bobbi Brown te quoten heeft Eduardo maar een tip: ‘Be yourself’, ‘that’s the only thing that makes you beautiful’, voegt Eduardo er aan toe.

En een tip van Eduardo aan onze lezers: Houd je concealer tegen het licht, als het een roze gloed geeft, direct de prullenmand in! Een concealer moet een gele gloed hebben, want anders accentueert het juist de rode plekjes in je gezicht en het is de bedoeling dat een concealer dit wegwerkt. ‘And girls, use blush! That makes you look fresh.’

Wij hebben ervan geleerd en gaan aan de slag met het nieuwe boek! Het boek is verkrijgbaar bij het American Book Center voor € 24,99.

www.bobbibrowncosmetics.com
& www.abc.nl

(Lucie Hoopman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties