0

Elle Style AwardsAmsterdam – Gisteravond vond alweer de zesde editie van de geroemde Elle Style Awards plaats. Uiteraard was ILFN aanwezig bij deze spraakmakende avond, we kregen zelfs een exclusief kijkje backstage waar de modellen druk bezig waren met het repeteren van hun catwalkloopjes. Geen makkelijke opgave lijkt mij, op torenhoge hakken met gladde zolen. Ook bij de visagie werd er hard gewerkt om alle modellen op tijd klaar te stomen voor de show.

In de viasagie

In de visagie.

alles door elkaar

Heel veel stijltangen en föhn's voor de ultieme coupe.

catwalkles

De modellen krijgen nog even snel een lesje catwalk lopen.

Lisa Anne Stuyfzand test haar creaties

Lisa Anne Stuyfzand test haar eigen creatie.

Folklore luidde de dresscode op de uitnodiging die de vorm had van een matroesjka. De Hermitage in Amsterdam was dan ook het perfecte decor voor deze Russische avond. De drie stylisten die streden om de gewilde H&M Stylist Award hadden dit jaar één gemeenschappelijk thema gekregen. Lisa Anne Stuyfzand, Jean-Paul Paula en Beatrice Jolly gingen de uitdaging aan om met tien items van de H&M hun vertaling naar folklore te maken. Volgens de jury deed Lisa Anne Stuyfzand dit het meest overtuigend. “Lisa toonde een knappe versmelting van Hollandse glorie en sexy eigentijdse fashion. Ze heeft oog voor detail en humor.”

hahha

Lisa Anne Stuyfzand maakt maakt indruk met haar concept 'regen in Rio'.

bla

Braziliaanse invloeden in een Nederlands jasje.

Een bedankwoordje voor

Lisa is de terechte winnares! Een bedankwoordje voor huisgenote Kassandra (HNTM) en haar ouders.

De jury oordeelde ook dat Sylvia van de Klooster het beste gehoor had gegeven aan de dresscode van de avond in haar creatie van Fong Leng en werd bekroond met de Estée Lauder Most Sensuous Woman Award. Tenslotte was er de Personal Style Award die aan zangeres Giovanca werd uitgereikt. Het juryrapport luidde: ‘Giovanca schakelt moeiteloos van chic naar street, soms zelfs is één outfit. Een zeer waardige winnares van de ELLE Personal Style Award.’

Best geklede

Sylvia van de Klooster in Fong Leng.

Giovanca

Giovanca geniet van alle welverdiende aandacht.

De avond zette zich voort in club Roque in Amsterdam. Per boot werden de gasten naar deze afterparty vervoerd waar nog tot in de vroege uurtjes doorgefeest kon worden.

Onder de gasten veel bekenden, waaronder Marlies Dekkers

Front row veel bekende gezichten , waaronder Marlies Dekkers

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties