0

Amsterdam – Vandaag was het feest voor onze redactie! Een tijdje geleden hebben we namelijk de 538 Limo Lunch gewonnen. Om dit te winnen moesten we aan alle 538 luisteraars het leukste moment op de redactie vertellen. Aangezien we het met half Nederland hebben gedeeld, kunnen we niet anders dan het ook met jullie te delen! Aangezien ons kantoor drie maanden geleden op de grachten in Amsterdam zat, hadden wij een aantal ‘dames van lichte zeden’ aan de overkant als buren.

Wij moeten vaak naar perspresentaties, openingen en lanceringen. Natuurlijk gaan we op ons best en moeten we ons af en toe verkleden voordat we zo een event hebben. Aangezien de ramen bij ons vrij groot waren en een van ons zich stond te verkleden (praktisch voor het raam) klopte er iemand op het raam of ook wij beschikbaar waren voor een… je weet wel! Naar aanleiding van dit verhaal zaten wij vanmiddag met de hele redactie in de 538 limo! Door de P.C. Hooftstraat, de Willemsparkweg op en langs het Museumplein. Er waren lekkere broodjes, salades, alle soorten drankjes en genoeg fruit, we werden verwend! Onze chauffeur ‘Hans’ was ook niet mis, een gezellige man die ons alles wist te vertellen over Amsterdam (alsof we dat niet wisten). Kijk snel naar de foto’s!

Wat is de Hummer limo groot!!!

In deze limo gaan we lunchen

Wat een luxe van binnen!

Heerlijke broodjes met zalm, tonijn, eiersalade, noem het maar op!

De girls in de limo

De zusjes twitteren erop los

Tijd voor het toetje!

Langs de George W.P.A.

En door de P.C.Hooftstraat

Tijd voor een fotomomentje bij het Vondelpark

Lucie heeft een nieuwe droomauto

Iedereen twittert de foto's even door

Helaas, we moeten alweer terug. Hans, de chauffeur, moet het hele Oh Oh Cherso team ophalen. En Jokertje houdt niet van wachten! Het was top!

www.radio538.nl

(Lucie Hoopman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties