0

Amsterdam – We hebben al eerder geschreven over de veiling van de Versace jurk van Olcay Gulsen, maar we moeten jullie nog even helpen herinneren. De veiling is nu namelijk begonnen en dat betekent bieden maar!

Ontwikkelingsorganisatie Humana heeft deze veiling georganiseerd. Toen ze om vier uur s’nachts een berichtje naar Olcay stuurde of ze haar kanariegele Versace jurkje wilde doneren om te veilen voor een goed doel, stuurde ze gelijk terug “Geen probleem! Waar kan ik hem heen sturen?“. Een aantal dagen later was hij verzonden en zat er een persoonlijk briefje bij voor de nieuwe eigenaresse. De opbrengst gaat naar vrouwenonderwijs in DR Congo. Met behulmp van dit project leren vrouwen zelfstandig te ondernemen.

Je kan nu dus op de jurk bieden, maar het startbedrag is € 1000,-. De veiling loopt tot 13 mei (moederdag) en dan zal er meteen bekendgemaakt worden wie de Versace jurk mag komen ophalen. Dit wordt gedaan op de eerste editie van Humana Reloved Festival. Hier kan je oude kleding mee naar toe brengen en ruilen met anderen. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Klik hier om gelijk naar de veiling op eBay te gaan!

De jurk van Olcay

www.humana.nl

(Tekst: Daphne Meulenbroek)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties