0

NEW REMINDER Vanavond Stylist van de sterrenAmsterdam – Vorige week hebben we al uitgebreid kunnen genieten en vanavond is het weer zover.. Stylist van de sterren is weer op de buis!!

Vorige week hebben we kunnen zien hoe de stylisten voor actrice Kim Pieters (bekend van Julia’s Tango) een outfit uitzochten voor een rode loper event! Ook hebben de stylisten toen een party outfit uitgezocht voor een Amsterdams meisje en een ‘Safari Chique’ outfit bij elkaar gestyled! De jury was niet geheel tevreden maar uiteindelijk mocht iedereen blijven en gaat de strijd vanavond door!

De stylisten moeten vanavond voor de metamorfose met het thema ‘Tough & Jeans’ zelf op straat de modellen zien te vinden. Bovendien moeten ze naast het verzorgen van de juiste kleding, ook de make-up en het haar laten aansluiten bij het thema. Daarnaast krijgen ze de opdracht om verpleegkundige Arlinda van top tot teen te stylen met haar nieuwe killer heels als uitgangspunt. Tenslotte mogen de stylisten zangeres Do kleden voor een optreden. Do past alle sets en kiest haar favoriete look, die ze vervolgens ook echt draagt bij haar optreden. En voor een van de kandidaten valt zijn of haar droom aan duigen: Bastiaan stuurt één stylist aan het einde van deze aflevering naar huis…

De stylistenElke woensdag 22.00 op Net 5

www.stylistvandesterren.nl

(Titia Cortlever)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties