0

Amsterdam – Elke week wachten we er met spanning op: een nieuwe aflevering van Holland’s Next Top Model en vanavond is het dan eindelijk zover. De strijd wordt steeds heftiger en er blijven steeds minder modellen over!

Deze week vormt IJsland het decor van de zevende aflevering van ‘Holland’s Next Top Model’. De zeven overgebleven modellen reizen af naar het eiland waar ze in het robuuste en kale landschap een fotoshoot hebben. De meiden leren opnieuw dat een topmodel in alle omstandigheden moet kunnen werken, want tijdens de shoot moeten ze zowel de snijdende IJslandse kou als een flinke regenbui trotseren. Daarbij wordt het Riquelle al snel te veel.

Een reisje naar IJsland is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan de trendy hoofdstad Reykjavik. Hier moeten de meiden zelf hun weg vinden naar Eskimo, het grootste modellenbureau van IJsland, waar ze worden verwacht voor een go see. Tijdens het gesprek met het bureau blijkt dat enkele van de meiden veel moeite met de Engelse taal hebben. Daarnaast hebben ze een interview met het online magazine Nude en krijgen ze een doorpas bij het modehuis Spaks Mannsspjarir.

Door de veeleisende opdrachten in combinatie met de bittere kou, lopen de spanningen binnen de groep hoog op. Vooral Tamara en Riquelle botsen heftig en daardoor blijkt dat de twee zelfbenoemde topmodellen niet alleen qua skills aan elkaar zijn gewaagd.

Klik hier om backstage video's te zien!

Wij zijn natuurlijk heel erg benieuwd wie er deze week naar huis zal gaan! Wat denk jij?

(Tekst: Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties