0

Trash&TreasuresAmsterdam – Let op! De beste sale tip krijg je van ons! Want wat krijg je als je 50 fashionlovers hun kast laat opruimen, dit gecombineerd met werk van jonge designers, kunstenaars en spullen van de beste shops en merken?

Dit overgiet je met een sausje van live muziek, Bols cocktails, bekende modebloggers en nog veel meer waar een vrouw gelukkig van wordt. Dan krijg je de Trash&Treasures XXL editie, garagesale extraordinaire. Zaterdag 17 juli een buiteneditie in het Westerpark tijdens de Amsterdam Fashionweek.

Trash&Treasures is geïnspireerd op de garagesales die je vindt op Brick Lane in Londen en Mauerpark in Berlijn. Anderhalf jaar geleden vond de eerste editie plaats in Amsterdam en inmiddels heeft dit event plaatsgevonden in verschillende steden in Nederland en zelfs Antwerpen. Hierdoor is de crème de la crème op fashiongebied in elke stad gespot en komt dit bij elkaar voor deze editie. Dus garantie op nog meer hebbedingen, special items en andere treasures.

LET OP! I Love Fashion News geeft korting op het huren van een kraam! Normaal kost het 20 euro om je aan te melden (dan kan je bijvoorbeeld je kleding op een kleedje verkopen). Wil je een kraam? Dan betaal je 25 euro extra dus totaal 45 euro. Maar als je je via ons aanmeldt heb je al een kraam voor 30 euro! Stuur een mailtje met in het onderwerp I Love Fashion News naar [email protected] voor meer informatie.

Datum: Zaterdag 17 juli

Locatie: Westergoud, Polonceaukade 27, 
1014 DA Amsterdam

Shoppen: 15.00 – 21.00 Feest: 21.00 – 04.00

Kaarten: 5,- inclusief goodybag!

Trash&Treasureswww.trash-treasures.blogspot.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties