0

Amsterdam – De finale komt steeds dichterbij en wij zijn natuurlijk super benieuwd wie uiteindelijk Holland’s Next Top Model zal gaan winnen! Vanavond is het tijd voor aflevering acht, waarbij de spanning voor de modellen steeds meer lijkt toe te nemen!

Tijdens de vorige eliminatie werd Riquelle door de jury op haar verwende gedrag aangesproken, maar daar trekt ze zich in de nieuwe aflevering weinig van aan. Als de groep in een IJslands restaurant lokale gerechten krijgt voorgeschoteld, reageert de kieskeurige Riquelle op haar kenmerkende wijze. Coach Fred van Leer vindt deze attitude van het jonge model niet meer te handelen en wordt woest.

De overgebleven zes meiden zijn nog steeds in het koude IJsland. Hier krijgen ze een workshop fotografie en dan blijkt opnieuw dat Elise, Riquelle, Tamara, Nancy, Mieke en Michelle geen vriendinnen, maar echte concurrenten zijn. In het nieuwe muziekgebouw van Reykjavik krijgen de meiden te horen dat ze een catwalkshow voor publiek moeten lopen. Dit bericht zorgt bij sommige van hen voor de nodige spanning, omdat zij nog nooit voor zo’n grote groep hebben gelopen.

De fotoshoot is deze week voor een bekend brillenmerk. De opdracht is extra spannend omdat juryleden Bastiaan van Schaik en Paul Berends er aan mee werken. Bastiaan verzorgt de styling van de modellen, terwijl ‘Elle’-fotograaf Paul de plaatjes schiet. De modellen beseffen dat het in dit geval heel belangrijk is om een goede indruk te maken. Aan het eind van de aflevering komen de meiden voor een verrassing te staan…

Spannend dus! Wij zitten vanavond om 20.30 uur op RTL 5 weer voor de buis gekluisterd! Jij ook?

Bekijk hier de promo voor de nieuwe aflevering!

(Tekst: Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties