0

Groen haarAmsterdam – Lig jij het liefst de hele dag in het zwembad te dobberen nu het kwik boven de twintig graden stijgt? Fijn voor jou, maar minder voor je geblondeerde coupe. Een aantal plonzen in chloorwater kan namelijk een groene waas in je geblondeerde lokken veroorzaken.

En dat Lady Gaga zo nu en dan voor groen gaat, wil niet zeggen dat het de meest fabulous haardracht van ‘t moment is. Wij bedanken er in ieder geval hartelijk voor.

Maar no worries: ILBN helpt je van die groene waas af! Hier een paar tips (zodat je niet met badmuts je baantjes hoeft te trekken):

Asperine1. Asperine
Los drie asperines op in een glas warm water en hang vervolgens je groene lokken erin. Na een kwartier spoel je het asperinewater eraf, samen met flink wat van de groene waas.

Tomatensap2. Tomatensap
Week je haar een paar minuten in een flinke beker tomatensap. Daarna uitspoelen maar! Het zuur van de tomaat zou de verkleuring van je blonde coupe tegen moeten gaan.

Citroensap3. Citroensap
Dat citroensap kan helpen om je haar een tint lichter te krijgen wist je vast al, maar dat het die groene waas van je coupe haalt? Zeker! Week je haar een aantal minuten in citroensap en je zult zien dat -net als bij tomatensap- het zuur uit de citroen helpt om het groen uit je haar te krijgen.

4. SodaSoda
Good old
soda, dat witte goedje waar je moeder vroeger een badje van maakte als je een wondje aan je voeten had, is ook prima spul voor je haar. Mix het met een beetje shampoo, verdeel de pasta over je haar en spoel na enkele minuten uit.

Laat je even weten welke van bovenstaande huis-tuin-en-keuken-tips jouw blonde bos weer liet shinen?

www.thebritishtheory.onsugar.com

(Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties