0

Amsterdam – Het winnen van America’s Next Top Model brengt niet slechts roem met zich mee. De dames winnen over het algemeen onder andere een modellencontract, een fashion spread in een vooraanstaand modeblad en een contract van $ 100,000 bij CoverGirl cosmetics. We horen het Tyra zeggen!

Dit jaar is alweer de achttiende cycle van het bekende programma opgenomen en uitgezonden in de VS. Voor deze cycle werden er zeven Britse modellen gekozen, die al eerder mee hadden gedaan aan Britain’s Next Top Model. De andere zeven modellen die mee deden, waren nieuwe Amerikaane meiden.

De winnares van dit seizoen is één van de Britse modellen geworden, genaamd Sophie Sumner. De 21-jarige uit Oxford won een modellencontract bij LA Models & NY Model Management, een job als gastcorrespondent bij Extra News magazine, een fashion spread in Vogue Italia, zowel de cover als een spread in Beauty In Vogue, een contract van $ 100,000 bij CoverGirl cosmetics, het gezicht van het America’s Next Top Model parfum “Dream Come True” en het opnemen van een single.

Een single voor een modellenwedstrijd? Jawel, de Britse heeft een single opgenomen – “Aiming for you” – waar nu de videoclip van uitgebracht is. Een nieuwe popster zal ze er niet mee worden, maar gelukkig is ze al America’s Next Top Model. Benieuwd naar het zingende model? Bekijk hieronder de videoclip en oordeel zelf.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties