0

Amsterdam – Ieder jaar is de Victoria’s Secret show weer een spektakel. Om ‘angel’ te worden of om uberhaupt mee te mogen lopen op de catwalk, moet je bloedmooi zijn én heel veel doorzettingsvermogen hebben.

Maanden van te voren wordt er dagelijks getraind door de modellen. Ook dit jaar zagen ze er weer stunning uit, niet alleen onze Doutzen liep mee, ook Bregje Heinen was van de partij. Naast bekende grote namen als Candice Swanepoel, Miranda Kerr, Chanel Iman, Alessandra Ambrosio en Adriana Lima natuurlijk.

Model Karlie Kloss backstage

Niet veel anders dan de jaren hiervoor zou je denken. Maar dit keer verbrak de show de records! Er zijn namelijk 31 vleugels, 38 modellen en wel 69 verschillende outfits gebruikt om de Victoria’s Secret show tot een succes te maken! De show mocht ook wat kosten: 12 miljoen dollar. Leuk weetje: de eerste show kostte ‘slechts’ 120.000 dollar.

Ook Doutzen doet het bekende kusgebaar voor ons backstage. 'Dikke tut' twitterde de Friezin

Reken daarbij nog de optredens van Maroon 5 (de zanger is het liefje van Victoria’s Secret model Anne Vyalitsina), Kanye West, Nicki Minaj (die de avond hiervoor nog bij Versace for H&M show optrad) en Cee Lo Green, en je kunt spreken van een enorm spektakel.

Ook was er een groot gemist tijdens de show: de vertrouwde Heidi Klum liep dit jaar niet meer mee!

Na de show poseren Doutzen en haar man dj Sunnery James nog even voor Hilmar Mulder van Grazia

We vonden ook nog een leuk filmpje van de fittings voor de show!

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Kijk voor meer foto’s hier!

(Tekst: Esmée van Rijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties