0

Amsterdam – Als het op make-up aankomt hebben we altijd onze vaste producten. Toch blijven we echte beauty meisjes en staan altijd vooraan om nieuwe producten uit te testen. De ene keer is het een groter succes dan de andere keer, maar dat maakt niet uit.

Zo heeft Max Factor nu twee nieuwe producten en beide klinken veelbelovend. Zo is er de lippenstift waar je mee kunt mixen en matchen en een mascara die het effect van valse wimpers belooft. Alleen als je naar de verpakking kijkt, wordt je er hebberig van.

De Flipstick Colour Effect Lipstick in een lippenstift waarbij aan beide kanten een kleurtje zit. Zo heb je een donkere creamy kleur aan de ene kant en een lichte kleur met highligts aan de andere kant. Hierdoor kun je er los op mixen en matchen. Je kunt er dan ook voor kiezen om je bovenlip donker te doen en je onderlip lichter. Zo zorg je ervoor dat je bovenlip voller toont. Of je stift je lippen gewoon in één kleur en plaats een highlighter in het midden. De flipstick is verkrijgbaar in vijf zomerse kleurtjes en zijn vanaf 1 juli te koop.

Ook komt er van de zomer de nieuwe Falsh Lash Effect 24 mascara. Wij werken op een dag minimaal één keer onze mascara bij maar met deze mascara hoeft dat niet meer. Het belooft je wimpers met 24-uur volume. Dat willen wij natuurlijk maar al te graag. Dit komt omdat er in de mascara een primer zit, die ervoor zorgt dat de mascara goed kan hechten aan de wimpers. Ook door het grotere borsteltje bereik je de wimpers van wortel tot het uiteinde. Kortom een echte musthave voor in je toilettasje. Deze mascara is te verkrijgen in zwart en bruin en is ook vanaf 1 juli te koop.

In de winkel kost de Flipstick € 12,49 en de Falsh Lash mascara € 17,99.

De Flipstick Colour Effects Lipstick is verkrijgbaar in de volgende vijf kleuren

De Falsh Lash Effect 24 mascara van Max Factor

www.maxfactor.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties