0

Amsterdam – Dagelijk reinigen we ons gezicht met verzorgingsproducten. Het moet natuurlijk helemaal op je huid afgestemd zijn. Heb jij nog steeds niet de juiste items hiervoor gevonden? Probeer dan de nieuwe producten van Babor.

In de nieuwe lijn Babor Skinovage PX zitten vooral plantaardige werkstoffen. Dit zorgt ervoor dat de huid in harmonie blijft en er mooi en egaal uit komt te zien. Er is natuurlijk ook rekening gehouden met de invloeden van buitaf. Producten kunnen onze huid namelijk goed reinigen maar moeten het ook beschermen tegen UVA stralen en huidveroudering door licht en milieu. Het stemt zicht helemaal af naar de conditie van de huid op dat moment. Je hebt dus altijd de beste verzorging.

Omdat iedere huid anders is, zijn er voor vijf verschillende huidtypes producten gemaakt. Zo zijn er de volgende productlijnen:
- Vita Balance (droge huid)
- Calming Sensitive (gevoelige huid)
- Perfect Combination (gemengde/vette huid)
- Advanced Biogen (vermoeide/uitgeputte huid)
- Pure (onzuivere huid)

Door middel van een puntentelling weet je precies welke je producten moet gebruiken. Elke product heeft namelijk een aantal punten, waarbij één punt voor een luchtige lotion staat en vijf punten voor een rijke crème. Zo weet je precies voor jezelf hoeveel sterren je moet kiezen en welke producten daarbij passen.

Er zitten alleen twee producten tussen, die voor elke huid geschikt zijn. Zo is er de Intens Illuminating Serum die zorgt voor een frisse en heldere uitstraling. De huid krijgt een lichte peeling en gaat daardoor als een zonnetje stralen. Ook is er de Intens Refreshing Foam Mask waarmee het vochtgehalte in je huid omhoog wordt gebracht.

Bekijk de foto’s hieronder van de producten.

De Vita Balance lijn van Babor Skinovage PX voor de droge huid

De Calming Sensitive lijn van Babor Skinovage PX voor de gevoelige huid

De Perfect Combination lijn van Babor Skinovage PX voor de gemengde/vette huid

De Advanced Biogen lijn van Babor Skinovage PX voor de vermoeide/uitgeputte huid

De Pure lijn van Babor Skinovage PX voor de onzuivere huid

De Intensifier lijn van Babor Skinovage PX voor elke huid

www.babor.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties