0

Amsterdam - We kennen het allemaal wel, de witte benen die tevoorschijn komen na de winter periode als de eerste jurkjes weer uit de kast komen! Het is vaak een beetje ongemakkelijk om die witgekleurde benen te showen in het openbaar omdat je je benen natuurlijk liever laat zien als ze mooi getint zijn.

Je kunt daarom onder de zonnenbank gaan of verschillende crèmes smeren die vervolgends weer vlekken geven. Maar wij hebben nu dé oplossing voor je.

De Skin Kiss panty! Door het dragen van deze speciale panty krijgen je benen een prachtig gebronsde look in minder dan twee uur.  In de kousen zitten speciale microvezels en door de speciale technologie krijgt men perfect gebruinde benen, wie wil dat nou niet?

Is je panty vies? Geen probleem want na het dragen kunnen de panty’s gewoon gewassen worden. Maar let wel op! De tan formule gaat dan wel verloren!  Na het wassen heb je dus een ‘gewoon’ paar panty’s over, altijd handig voor het stappen. Bij het aantrekken van de panty’s hoef je ook niet bang te zijn voor vieze handen want de kousen worden geleverd met een paar plastic handschoenen.

Hier zie je benen voor en na het dragen van de Skin kiss panty!

www.skinkiss.com

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties