0

Amsterdam – Over een ongeveer een maand gaat bijna heel Nederland met het vliegtuig naar de zon! Daarom hebben wij een nieuw beschermingsproduct tegen de zon uitgetest. Je zag hem misschien deze week al in de SATC 2 shopping, het is: de Clinique SolarSmart!

Collega E. ging toevallig een paar daagjes op vakantie en net op de valreep kregen wij deze Clinique SolarSmart binnen op de redactie! Natuurlijk is de SolarSmart dus meegegaan in de koffer on the way to Rhodos.

Op het eerste gezicht heeft deze zonnebrand wel iets weg van een deo. Dat kan ook wel kloppen, want het is namelijk een spray! Dit is super handig, want als je je armen ingesprayd hebt, dan hoef je het bijna niet meer uit te smeren! De nieuwe techniek van Clinique zorgt er tegelijkertijd voor dat je niet verbrand. De spray beschermt namelijk tegen UV-stralen en heeft een 3:1 technologie waarbij de UVB-bescherming drie keer zo groot is als de UVA-bescherming.

Wij op de redactie zijn helemaal overtuigd dat deze zonnespray jou de zomer door zal helpen. Dit product verdient een dikke 9!

De hele Clinique SolarSmart lijn

www.clinique.com

(Chantal Wolff)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties