0

Amsterdam – We doen er alles aan om onze huid goed te verzorgen. En dat is nodig want onze huid wordt door verschillende externe factoren beïnvloed, zoals UV straling, ouderdom, diëten, dagelijkse stress, hormonen etc.

Met dit winterse weer drinken we vaak thee (logisch), want daar krijgen we het lekker warm van. Groene thee is natuurlijk goed voor je dat weten we allemaal. Maar wij hebben nu op de redactie een thee waarvan je huid gaat stralen, ja je leest het goed!

Tea Forté het wereldwijde merk voor luxe thee introduceert namelijk een nieuwe verrassende thee: Skin Smart! Deze thee is erg geliefd, want het is binnen de cosmetische industrie een zeer grote trend! Maar wat doet deze thee met je? Deze thee soorten zorgen voor een samenwerkende mix waarvan je een jeugdiger uiterlijk krijgt en een jong gevoel!

De thee wordt in filterzakjes en als losse thee in blik geleverd! En er zijn vijf verschillende smaken:

Komkommer en mint met groene thee zodat je je jonger gaat voelen, Honing yuzu met groene thee voor vernieuwing, Kersen marsepein met groene thee voor herstel, Zwitserse appel met rode thee voor huidondersteuning en Lychee kokos met witte thee voor een stralende huid!

Zit er een lekkere smaak voor je bij? Probeer deze vooral uit en ga ook voor die jongere huid!

De nieuwe thee soorten!

(Tekst: Melanie Karolewski)
Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties