0

Amsterdam – Sylvie van der Vaart is zowel in Nederland als in Duitsland immens populair geworden. Als vrouw van voetballer Rafael van der Vaart natuurlijk, maar ook als presentatrice van de grote programma’s Let’s Dance en The Face.

Verder is Sylvie een ware fashionista en ziet ze er altijd tip top uit. Niet gek dan ook dat zij haar eigen sieradenlijn en Barbiepop heeft. Er kan nu iets aan de steeds langer wordende lijst toegevoegd worden, want Sylvie heeft haar eigen ‘nagellak’ gelanceerd. Het is geen normale nagellak, maar het zijn nagelstickers. Deze speciaal ontworpen nagelstickers hebben niets nodig om het van je nagel af te halen, je kunt ze er volgens Sylvie namelijk zo vanaf trekken. Het merk heet, toepasselijk genoeg, Sylvie Nails.

De drukke Sylvie heeft voor het merk al de reclame opgenomen, een Nederlandse en een Duitse versie. De nagelstickers zijn nu alleen nog in Duitsland verkrijgbaar en het is nog niet bekend of ze ook in Nederland te koop zullen zijn. Wel is er ook een online shop voor deze nieuwe nagelstickers, die slechts € 7,99 kosten. Voor degene die nu al aan deze nagelstickers kunnen komen, ze zijn in het oranje verkrijgbaar dus perfect voor de wedstrijd tegen onze oosterburen morgenavond!

Sylvie van der Vaart voor Sylvie Nails

Sylvie van der Vaart voor Sylvie Nails

www.sylvie-nails.com

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties