0

Amsterdam – Qiriness maakt het mogelijk om te genieten van een SPA, maar dan in eigen vertrouwde omgeving. Het merk lanceert een luxe verzorgingslijn zodat je gewoon thuis een momentje voor jezelf kunt plannen. Met de fijne producten uit de lijn waan je je ongetwijfeld in een kuuroord.

De lijn is geheel gericht op de verzorging van je gezicht en beloofd ons een stralende huid. Om dit te garanderen breng je de producten stap voor stap zorgvuldig aan. Je begint met het scrubmasker die de dode huidcellen verwijdert en je poriën reinigt. Daarna begint je persoonlijke stoombehandeling met de heerlijk geurende bruistabletten. Met je gezicht boven een bak met heet water en een Sauna Visage tablet worden je  porien geopend en je huid ontgift. Tot slot breng je een crèmepje aan die bij jou huidtype aansluit. Er zijn drie varianten: de hydraterende balsem, voedende en liftende jeugdherstellende crème.

In dezelfde lijn vind je ook maskertjes die je huid wekelijks nog een extra oppepper geven. Ga jij beginnen aan je eigen huis SPA behandeling voor een zijdezacht huidje? De producten zijn exclusief te koop bij ICI Paris XL.

www.qiriness.com

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties