0

Amsterdam – We willen allemaal glanzend en zijdezacht haar. Om dit resultaat te bereiken begin je natuurlijk met de basis. Een goede verzorgende en hydraterende shampoo en conditioner is dus een ware musthave.

Sensai is een Japans merk en zij weten precies wat het haar nodig heeft. In de nieuwe lijn zitten zijde en parels verwerkt. Hierdoor voorkom je haarschade en wordt het vochtgehalte, de kracht en de glans in het haar teruggebracht. Jouw haar wordt daardoor beschermt tegen haarveroudering en dat willen we natuurlijk allemaal. Doordat Koishimaru Sik EX als basisingrediënt is gebruikt, krijgt het haar een boost en wordt het ook alleen maar sterker. Daarnaast zit er in de nieuwe lijn Pearl Essence, dit zorgt ervoor dat de scheurtjes in de haarvezels herstellen.

In de lijn zitten twee soorten shampoo’s, een conditioner en haarmasker. Omdat iedereen een ander haartype en ander behandelplan nodig heeft, is er de volume en de moisturising shampoo. Je kunt dus kiezen voor volumineus haar of voor gezond en glanzend haar. Om het nog extra te verzorgen doe je daarna een conditioner en een haarmasker er in. Naast een goede verzorging ruikt je haar daarna ook naar frisse bloemetjes.

De producten zijn vanaf juni 2012 te koop in de winkels. Bekijk de foto’s hieronder van de nieuwe Sensai haarproducten.

De Sensai Hair Care collectie

De Volumising Shampoo 250 ml van Sensai voor € 23,90

De Moisturising Shampoo 250 ml van Sensai voor € 23,90

De Balance Hair Conditioner 250 ml van Sensai voor € 23,90

De Intensive Hair Mask 200 ml van Sensai voor € 49,90

www.sensai-cosmetics.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties