0

Amsterdam – Scheren is en blijft een vervelend klusje. Helemaal voor de mannen, de arme heren scheren zich immers bijna dagelijks. Uit onderzoek blijkt dat 97% van de heren last heeft van irritaties na het scheren zoals ingegroeide haartjes of een branderig gevoel.  Jason Shankley komt als we hem moeten geloven met dé oplossing.

Shankey is een expert op het gebied van huid- en haarverzorging voor mannen in de UK. Hij lanceert nu de Expert lijn. De lijn bestaat uit vijf producten die de irritatie van het vele scheren aanpakt.

De Expert lijn is voor een snelle verzorging, je hebt immers geen zin om uren met cremetjes in de weer te zijn, helemaal de mannen niet. Met tien minuten is de huid volledig gehydrateert en voelt het glad aan. Je kunt de producten gebruiken in plaats van je standaard scheerritueel. De  Hair & Body Wash, Face & Scalp Scrub, Smoothing Shave Cream, Skim Soothing Moistore Balm en Styling Paste zijn de wondermiddeltjes die huid en haar verzorgen.

Zoals het een luxe beautyproduct betaamd zorgen de goedjes niet alleen voor een gladde huid. De producten bevatten een haargroei remmend middel en werken tegen huidveroudering. Toch het proberen waard voor vriendlief denken wij zo! De prijzen variëren van € 15 tot € 18,50. In Nederland kun je de zalfjes bestellen via de website.

Mister Shankey himself.

De complete lijn. Vriendlief zal hier vast heel blij mee zijn dames!

(www.skinnovators.com)

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties