0

Amsterdam – Nagellak is iets wat ontzettend onderhevig is aan trends en aan onze mood. We dragen kleuren op onze nagels omdat we daar zin in hebben of omdat die kleur op dat moment helemaal hot is.

Over het algemeen geven we dus aan slechts één potje nagellak geen vermogen uit. Laatst tipten we jullie al over de goedkope, maar geweldige nagellakjes van de HEMA. Het merk Red Carpet Manicure heeft bij het creëren van één van de duurste nagellaken ooit, waarschijnlijk ook niet ons als doelgroep gezien. Het merk heeft namelijk afgelopen februari nagellak gemaakt speciaal voor de sterren die naar de Grammy’s gingen.

Deze nagellak, Amor 24 genaamd, bevat 24 karaat goud! En daar hangt natuurlijk ook een behoorlijk prijskaartje aan. Zo kost één flesje van deze bijzondere nagellak maar liefst 5,000 dollar! De sterren hebben dat natuurlijk niet hoeven te betalen, zij kregen deze nagellak cadeau in de zogenoemde ‘Grammy Gifting Lounge’. Zangeres Rihanna werd ook al met de exclusieve gouden manicure gespot. Voor het potje nagellak moeten wij wel een reisje boeken naar de Verenigde Staten, want het is alleen verkrijgbaar bij de Amerikaanse drogisterij Duane Reade.

Bekijk de foto’s van Rihanna met de gouden nagels en het potje nagellak hier!

www.redcarpetmanicure.com

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties