0

Amsterdam – Olivia Palermo is naast The City-ster ook vaak te zien op feestjes in de Upper East Side van New York. Daarnaast is ze ook nog model en blogger. Maar dat is niet genoeg voor deze it-girl.

Fashion is en blijft een passie van haar. We kunnen dan ook een uitgebreide lijn van accessoires verwachten, die onder haar naam wordt uitgebracht. De lijn zal onder andere bestaan uit: dierenaccessoires, toilettassen, portemonnees, tassen en koffers. We denken niet gelijk aan de liefde voor dieren bij Olivia maar door haar werk bij de Amerikaanse Elle op de accessoires afdeling, kunnen we wel wat verwachten.

Als ze er nog aan toe komt, wil ze ook een avondcollectie ontwerpen. De keuze hiervoor is heel makkelijk. Ze vind dat er al genoeg aanbod is aan ready-to-wear kleding. En wij willen graag in de avondcollectie van Olivia Palermo lopen. Zelf weet ze als geen ander, hoe ze tot in de puntjes gestyled ‘s avonds moet verschijnen. Voorlopig kunnen we daar nog wel even op wachten. Jullie zijn de eerste die het weten, als het zo ver is.

gaan de accessoires en avondkleding er zo uitzien?

www.oliviapalermo.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties