0

Amsterdam – Het mooie weer laat voorlopig nog weer even op zich wachten. Gelukkig ligt de zomer in het verschiet en kan een mooie gezonde, stralende en bruine teint ook gewoon uit een potje komen.

Om een stralende bruine huid zonde schade te krijgen, komt Lancaster met een nieuwe en betere uitgewerkte lijn. In de nieuwe Dare To Tan lijn worden sun en bronzing producten aangeboden waarin de nieuwste technologieën zijn verwerkt. Zo is er in de sun beauty lijn, naast de bescherming tegen UVA stralingen, extra aandacht besteed tegen infrarood stralingen. De huid zal beter beschermd worden en mooier bruin worden.

Lancaster heeft zonneproducten voor het gezicht en het lichaam, daarnaast is er een anti-ageing variant een creme voor na het zonnen en zelfs voor tijdens het sporten.

De bronzing beauty lijn zorgt voor een bruine teint waarbij geen zelfbruinende stof te pas komt. De huid kan dan goed hydrateren en herstellen. Naast gels, crèmes en sprays voor het gezicht en lichaam is er ook een bronzing die dagelijks als make-up te gebruiken is.

Bekijk hieronder alvast enkele producten.

Enkele producten uit de Dare To Tan lijn

De anti-ageing lijn

Extra sterke formule voor tijdens het sporten

Intensieve balsem voor na het zonnen

Bronzing make-up voor overdag

www.lancaster.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties