0

Amsterdam – Light Blue van Dolce & Gabbana is een vrij bekend luchtje. Heerlijk zomers en niet al te zwaar, is ‘Light Blue’ een goede optie voor zowel mannen als vrouwen.

Gezien het succes van deze geur, komt Dolce & Gabbana met een limited edition versie van de bekende ‘Light Blue’. Er zijn twee nieuwe geuren, genaamd ‘Dreaming in Portofino’ en ‘Living Stromboli’. De inspiratie van deze geuren kwam van de twee schitterende haventjes van kustplaats Portofino en het eilandje Stromboli, vlakbij Sicilië. Domenico Dolce en Stefano Gabbana noemen deze idyllische plaatsjes een droomwereld en een plek waar je volledig kunt ontspannen en genieten. Dit karakter van de twee plaatsen is dan ook terug te vinden in de nieuwe geuren. Deze laten je namelijk wegdromen en prikkelen je zintuigen, zoals je dat ook kunt ervaren in Portofino en Stromboli.

‘Dreaming in Portofino’ is de vrouwen geur en ‘Living Stromboli’ is de variant voor mannen. Beide geuren zijn erg fris en bevatten onder andere houtachtige patchoeli. De ‘Dreaming in Portofino’ is was delicater, bloemeriger en meer fluweelachtig terwijl de ‘Living Stromboli’ krachtig, intens en rookachtig is.

De limited editions zijn verkrijgbaar vanaf juli 2012 en zullen vanaf € 49,- voor een flesje van 40 ml gaan kosten.

Limited editions 'Living Stromboli' en 'Dreaming in Portofino'

De campagne van 'Light Blue'

www.dolcegabbanalightblue.com

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties