0

Amsterdam – In 2011 onthulde Lancôme het geheim van echte poppenogen-wimpers met de op-en-top cultmascara Hypnôse Doll Eyes. Het succes hiervan verspreidde zich direct over de hele wereld en er was een nieuwe trend geboren.

Nu heeft Lancôme haar mascara herontdekt en is er voor iedere vrouw een manier om de Doll Eyes te beleven. Die mascara komt in drie niet eerder vertoonde versies, van klassiek tot ultramodern. De drie varianten zijn ‘Noir Waterproof’ die de wimpers gegarandeerd blijvend omhult, ‘Noir Intense’ met duizelingwekkende diepte en een limited edition ‘Violet Envoûtant’ voor een speelse look.

De prestatie van Hypnôse Doll Eyes komt voort uit twee innovaties; het nylon in de kegelvormige top van de borstel en de exclusieve formule ‘Fiber Shine’. het nylon in de borstel zorgt ervoor dat het mogelijk is om elke afzonderlijke wimperhaar te omhullen met mascara, terwijl de ‘Fiber Shine’ de wimpers een subtiele glans geeft. Het resultaat is een oneindig ‘open-ogen’ effect. De laboratoria van Lancôme hebben dan ook aangetoond dat Hypnôse Doll Eyes de oogopslag met maar liefst 35% vergroot.

Lancôme deelt het geheim van een ultiem open ‘Doll Eyes’ oogopslag door het te combineren met twee andere producten van het merk. Zit zijn de ‘Ombre Absolute Palette’, die zorgt voor kleur en de ‘Artliner’ voor de perfecte finishing touch.

Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara is vanaf medio mei verkrijgbaar voor € 29,99.

Lancôme Hypnôse Doll Eyes Noir Waterproof

Lancôme Hypnôse Doll Eyes Noir Intense

Lancôme Hypnôse Doll Eyes Violet Envoûtant

www.lancome.nl

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties