0

Amsterdam – We worden allemaal ouder en daarom moeten ervoor zorgen dat onze huid optimaal blijft, en er natuurlijk zo jong mogelijk uit blijft zien!

Velen onder ons hebben vast al het één en ander geprobeerd om dit te voorkomen. Wij hebben nu een nieuw huidverzorgingsproduct met buitengewone krachten.

Wat de nieuwe producten van L’Occatine namelijk bezitten is de strobloem, deze bloem heeft het vermogen tot een extreem lange levensduur en is daarom een perfect anti-aging middel. L’occatine heeft de strobloem samengebracht met een aantal uitzonderlijke producten. Verder heeft L’Occatine ook nog een heel breed assortiment aan andere verzorgingsproducten, allemaal met natuurlijk ingredienten. Klik op onderstaande link voor meer informatie en voel je hemels met L’Occatine!

Divine extract – 30ml –  € 81
Een hemels serum, geconcentreerd in etherische olie uit strobloem en mirte voor een zichtbaar jonger uitziende huid en een direct schoonheidseffect.

Divine eyes – 15 ml –  € 50
Een hemelse oogcrème, met een buitengewoon effectieve werking tegen wallen, donkere kringen en ouderdomsvlekken. Deze crème bestrijdt alle tekenen van veroudering en laat de schoonheid van je ogen weer zien.

Divine Cream – 50 ml–  € 80
De reeds bestaande Divine Cream van L’Occitane gaat alle tekenen van vroegtijdige veroudering tegen en helpt de huid haar jeugdige uistraling te behouden. Regeneratie en lange levensduur zijn de twee belangrijkste doelstellingen van de crème. De hoofdingrediënten: biologisch etherische olie uit strobloem, biologisch etherische olie uit mirte en vitamine C. Een hemelse crème waarmee je het verstrijken van de tijd zeker het hoofd kan bieden.
www.loccitane.com

(Len van Oosterhout)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties