0

Amsterdam – In de zomer lopen we weer volop in onze slippertjes en sandalen. Helemaal leuk die open schoentjes alleen hebben we onze voeten de hele winter verstopt in warme laarzen. Het word dus tijd om onze voetjes weer eens te verwennen zodat we ze zo mooi mogelijk kunnen showen deze zomer.

Wij hebben een paar beautyproducten voor je gespot die hier een handje bij helpen.

De flexibele hand en voet Diamond Nail vijl zorgt voor een perfecte vorm van je nagels en laat ze mooi glansen! Je kunt de vijl gebruiken voor natuurlijke nagels maar ook om je kunstnagels mooi te vijlen. Daarnaast zijn de vijlen voor de voet geschikt om eelt te verwijderen en verzacht je huid. Wanneer je voeten helemaal zacht en mooi zijn kun je ze nog van een leuk kleurtje voorzien als finishing touch! Essie komt met zes nieuwe vrolijke kleuren die ideaal zijn voor deze zomer. De nieuwe nagellakjes liggen vanaf juni in de winkel net op tijd voor de zomervakantie!

Zie jij jezelf al helemaal rondlopen op het strand met prachtig verzorgde handen en voeten? Voor verkoopinformatie over deze musthaves kijk je op de website!

www.beautymusthaves.nl

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties