0

Amsterdam – Sinds La Mer een samenwerking is aan gegaan met Oceana veranderd er ook weleens wat het uiterlijk van de producten. Zo brengt La Mer een nieuwe crème op de markt speciaal voor Oceana.

De Oceana Limited Ediotion crème zit in een blauw doosje met visjes erop wat duidelijk geïnspireerd is op de oceaan. De opbrengst van deze verantwoorde potjes worden geheel gedoneerd aan Oceana. Het geld wordt goed uitbesteed, de organisatie is al bezig met verschillende initiatieven die allemaal als doel hebben de oceaan te beschermen. De pot met 100 ml heerlijke crème is vanaf juni in de winkel verkrijgbaar.

La Mer heeft nog een actie die bijdraagt aan een beter milieu. Eens per jaar op 8 juni wordt er World Oceans Days opgezet. Deze dag staat geheel in het teken van de zee en het behoud daarvan. Om deze dag extra aandacht te geven heeft La Mer een iPhone app gemaakt die luistert naar de naam Seven Seas Sound Mix. Het is een verhaal dat verteld wordt dat je meeneemt over alle oceanen ter wereld. Zeker de moeite waard en helemaal gratis te downloaden!

www.cremedelamer.com

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties