0

Amsterdam – Als je houd van traditie en dit graag doorvoert in je beautyproducten dan heb je deze nieuwe geurtjeslijn vast al gespot. Parfuma komt met een nieuwe reeks colognes genaamd Atelier Cologne.

Omdat het een cologne is ruikt de geur minder sterk dan die van een parfum maar minstens net zo fijn! Je waant je door de lekkere luchtjes spontaan op een zonnig eiland. De parfummeesters van Atelier Cologne mixen citrus, de traditionele ingrediënten van Eau de cologne met speciale extracten en formules die samen vijf nieuwe geuren hebben gebracht. Orange Sanguine, Grand neroli, Bois Blonds, Trèfle Pur en Oolang Infini ruiken net zo lekker als dat ze klinken!

De lijn is Atelier genoemd omdat een atelier tenslotte de plek is waar een kunstenaar zijn kunst vormgeeft en creëert. Deze colognes die in een modern jasje zijn gestoken zijn zonder twijfel de uitkomst van een kunstzinnig proces!

Deze unieke geurtjes zijn te koop in België. Maar treur niet de website heeft een online shop waar je op je gemak de colognes kunt bekijken en online kunt bestellen. Testertjes aanvragen is ook mogelijk!

www.parfuma.com

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties