0

Amsterdam – De laatste tijd is er een nieuwe crème onder de dagcrèmes. Deze nieuwe uitvinding, waar elk merk op wil inhaken, is BB cream. Het is een mix tussen een dagcrème en een foundation.

Sommige vrouwen vinden een foundation te heftig, maar vinden het jammer dat ze met een dagcrème geen gezond kleurtje op hun gezicht krijgen. Daar moet dan weer foundation of blush aan te pas komen, maar niet iedereen wil dagelijks veel make-up dragen.

Collistar brengt nu een BB cream uit die egaliserend werkt, maar ook tegen rimpels is. Deze combinatie van een natuurlijke kleur die anti-aging werkt, is voor velen een perfecte match! De crème heeft een lichte, zijdezachte textuur en versmelt als het ware goed met de huid. Je gezicht wordt door de BB cream egaal en stralend en krijgt als het ware een energie-boost.

Dat de BB cream goed dekkend en egaliserend werkt, is wel begrijpelijk. Maar de crème reduceert rimpels en expressie lijntjes door de speciale actieve bestanddelen. Verder beschermt het je huid ook tegen UV-A en UV-B stralen. Wat een functies in één crème!

Deze week is de Magica BB exclusief bij Douglas te verkrijgen. Pas later zullen andere verkooppunten de crème aanbieden.

www.collistar.nl

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties