0

Amsterdam – In Azië is BB cream al een hele tijd populair en deze trend is nu ook over komen waaien naar Nederland. Het is de perfecte combinatie tussen huidverzoring en make-up. Clinique komt nu ook met hun veelbelovende variant naar Nederland.

Hun Age Defense BB Cream SPF 30 is al een grote hit in Azië en daar mogen wij binnenkort ook van genieten. Het succes komt doordat het je huid beschermt tegen de zon, oneffenheden gelijk camoufleert en verkrijgbaar is in drie verschillende tinten. Daarnaast zorgt het ervoor dat de huid weer in balans komt en gaat het overtollige talg- en vetproductie tegen.

De crème is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige. Ook zitten er pigmenten in verwerkt die ervoor zorgen dat je huid straalt als een zonnetje. Je doet de crème op en je krijgt er gelijk een heel natuurlijk effect door. Een grauwe huid is dus verleden tijd.

Je kunt de BB cream alleen aanbrengen maar je kunt er ook voor kiezen om het als primer voor onder je foundation te gebruiken. Iedere huidtype is anders en daarom zijn er drie tinten. Zo zijn er de volgende kleuren:
Tint 1: voor de zeer bleke huid met een roze ondertoon
Tint 2: voor de bleke huid met gouden ondertoon
Tint 3: voor de lichtbruine huid met gouden ondertoon

Vanaf begin juni 2012 is de BB cream te koop via de website van Clinique. De prijs van een tube is € 28,30 per stuk.

De nieuwe Clinique BB age defense cream SPF 30

www.clinique.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties