0

Amsterdam – Aan vet haar hebben we allemaal een hekel, maar elke dag je haar moeten wassen is ook weer een uiterste. Of jouw haar nou snel vet wordt of niet, Andrélon biedt de uitkomst tussen wasbeurten door met de droogshampoo.

Droogshampoo van Andrélon zorgt ervoor dat het vet bij de haarwortels wordt opgenomen en dat je haar weer aanvoelt alsof het pas gewassen is. De droogshampoo geeft je niet slechts dit gevoel, het maakt je haar ook daadwerkelijk schoon. Een schone coupe en een volumeboost in één! Vorig jaar introduceerde Andrélon al de Verrassend Volume Droogshampoo, die verschillende nominaties en prijzen in de wacht geeft gesleept, maar nu zijn er nog twee varianten bijgekomen.

De Verrassend Volume van vorig jaar is vernieuwd, maar verder zijn er de Langer Fris en Zomerblond varianten bijgekomen. De Verrassend Volume Droogshampoo geeft het haar meer body en grip en geeft het haar een flinke volumeboost, de Langer Fris Droogshampoo is speciaal ontwikkeld om haar dat snel vet wordt schoon te houden en de Zomerblond Droogshampoo haalt het beste in je blonde haar naar boven en geeft het haar meer structuur voor een beacheffect. Dit alles zonder dat je je haar nat hoeft te maken!

Alle varianten van de Andrélon Droogshampoos zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en supermarkten voor slechts € 4,99.

Andrélon Verrassend Volume Droogshampoo

Andrélon Langer Fris Droogshampoo

Andrélon Zomerblond Droogshampoo

www.andrelon.nl

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties