0

Amsterdam – In oktober meldden we jullie al het bericht over de kledinglijn die actrices Marly van der Velden en Gigi Ravelli aan het opzetten zijn. Gister gaven de meiden een preview van de collectie!

In RTL Boulevard vertelden de twee meiden over hun kledinglijn: “Dit is een kans en we hebben er een hoop in geïnvesteerd. Het is wel een megagroot risico voor ons, maar we hebben er heel veel liefde in gestopt en we hopen gewoon een gaaf merk op te bouwen.”

Label 13 bij de Beau Monde Awards

De twee GTST-actrices hebben samen natuurlijk al de succesvolle oorbellenlijn Kuise Meisjes, daar stoppen ze niet mee. Marly vertelt: “Het zou juist gek zijn als we niet verder gaan dan Kuise Meisjes“. Gigi vertelt verder in RTL Boulevard: “Dit is een kans en we hebben er een hoop in geïnvesteerd. Het is wel een megagroot risico voor ons, maar we hebben er heel veel liefde in gestopt en we hopen gewoon een gaaf merk op te bouwen.”

Hond Beer (van Marly) is ook fan van het label

De twee dames hebben veertig kledingstukken ontworpen voor hun eigen modecollectie. Van jasjes en hotpants tot sieraden en handschoenen. De collectie zal in februari 2012 gelanceerd worden. Op Twitter werd duidelijk gemaakt dat de eerste collectie alleen online verkrijgbaar zal zijn, zodat zij mooi leer tegen scherpe prijzen kunnen bieden. Daarna komt Label13 ook in de winkels te liggen.

De preview van de collectie door de ontwerpsters zelf!

www.label13.nl

(Tekst: Esmée van Rijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties