0

NEW PRESSDAY: Heren mn tiet! Amsterdam – Gisteren waren wij uitgenodigd bij Fuzzyshots PR bureau op de Westerstraat om een BH’tje te passen. Maidenform introduceerde de ‘Ultimate Push Up Bra’. Ontworpen om twee cupmaten groter te lijken. Kan dat? Dit kan dus!

We konden kiezen uit de tijger print, een zwarte of een nude kleur. Hocus Pocus Pilates Pas, heren mn tiet!! Wat een verandering! De Pamela Anderson in mij kwam naar boven en ik kon niet wachten tot ik met mijn lage v-hals shirt menig mannenwereld te veroveren.

Dan zou je denken dat het absoluut niet lekker zit aangezien je borsten praktisch in je nek zitten, maar dat is niet het geval. Door de vorm houdt het je borsten in exact de goede houding en door de zachte stof gat het niet irriteren.

Before

Before

After!

After!

Maidenform knows the Secret van Victoria en daar zweert de halve wereld bij, including de redactie van ILFN, maar dit is de nieuwe Victoria’s Secret! Maidenform is nog niet verkrijgbaar op het web, maar binnen de kortste keren verkrijgbaar bij de Bijenkorf voor 38,95 euro. Er gaat een wereld voor je open!

De kussentjes die voor extra push-up zorgt

De kussentjes die voor extra push-up zorgt

www.maidenform.com

(Lucie Hoopman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties