0

Amsterdam – Vandaag waren wij bij de perspresentatie van de nieuwste aanwinst van Philips. Zij staan er natuurlijk bekend om licht! Zo kwamen zij met de eerste gloeilamp, de Ambilight TV, Wake up-light etc., maar nu komen ze met een nieuw lichtmachientje! Namelijk de Lumea.

Dit is een gebruiksvriendelijke IPL ontharingsoplossing voor thuis. IPL staat voor: Intense Pulsed Light. En zorgt ervoor dat het haarzakje als het ware in slaap wordt gebracht. Hierdoor wordt de groei van de haartjes (tijdelijk) tegengegaan en verminderd. Deze behandeling moet eens in de twee/drie weken herhaald worden om het optimale resultaat te behalen.

Het werkt als volgt: je scheert de haartjes af op de plek die je gaat behandelen. Dit is om de ‘verbranding’ van de haartjes tegen te gaan. Belangrijk is wel dat je de er een verbinding blijft tussen het huidoppervlak en het haarzakje. Dus je kan de huid absoluut niet epileren voor het gebruik van de Lumea.

Tatadadaaaaa! De Lumea!

Vandaag werd alles uitgelegd over ontharing met licht en de Lumea zelf natuurlijk. Het was een erg interessante en leuke bijeenkomst. Ook hebben we de Lumea mogen testen. Het filmpje volgt staat onderaan dit bericht.

Half oktober komt de Lumea in de winkels. Deze zal in het begin alleen bij Douglas te verkrijgen, omdat het belangrijk is dat de kopers goed geadviseerd worden. De Lumea kost 495 euro, maar is natuurlijk wel veel goedkoper dan alle behandeling bij een specialist…

Om een indruk te krijgen van de presentatie plaatsen wij hieronder de foto’s.

Prof. dr. A.M. Smelik vertelde over de culturele aspecten van ontharing

Dr. Paul Berrety ging dieper in op de veiligheidsaspecten van IPL technologie

Natuurlijk wilde iedereen het proberen! Je voelt geen pijn, alleen maar warmte

De kerk, super originele locatie voor een perspresentatie!

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.philips.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties