0

NEW PRESS DAY Scissors styleAmsterdam – Gistermiddag waren wij uitgenodigd voor de persdag in de DENHAM store aan de Prinsengracht. Bij aankomst viel ‘het oog voor detail’ als eerste op, de welbekende Amsterdammertjes voor het pand waren namelijk voorzien van een jeanshoes met drie schaartjes in plaats van de gewoonlijke kruisjes. Ook binnenin de winkel straalde het één en al DENHAM uit. Alleen daarom is DENHAM al een bezoekje waard!

De 'vintage' legerjacks Longshore en Jocko

De 'vintage' legerjacks Longshore en Jocko

Natuurlijk heeft het jeansmerk ook fantastische collecties. Zo is er een vintage-achtige lijn. Deze stukken zijn gemaakt van oude legerspullen zoals jassen en wollen kleden die de militairen vroeger gebruikten. Natuurlijk heeft DENHAM hier een mooi eindplaatje van gemaakt. Als je goed kijkt zie je zelfs nog waar de oude stiksels hebben gezeten. Voor de heren is er de Longshore legerjas en voor de vrouwen de Jocko. Ook is er een mooie, grote tas en bijpassende portemonnee.

Jeans art op de binnenplaats

Jeans art op de binnenplaats

Over naar de jeans, want daar weten ze bij DENHAM alles van. De Virgin collectie is een serie jeans die helemaal ‘neutraal’ en onbehandeld zijn. Het idee hierachter is: hoe meer je hem draagt, hoe mooier je jeans wordt. Je behandeld je jeans dus als het ware zelf. Daarnaast hebben zij nog de Italy Laundry en de Japan Textiles collectie. Uit deze twee landen hebben zij de beste stoffen en technieken gehaald om tot de deze perfecte denimcollecties te komen.

Het atelier

Het atelier

Mooi aan de muur

Mooi aan de muur


Leuke details staan er in de winkel

Leuke details staan er in de winkel

jhlhl

De Boyfriend 'Japan Textiles'

www.denhamthejeanmaker.com

(Noëlle Vriend)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties