0

Amsterdam – Dinsdag was ik op weg naar de perspresentatie van Obagi in het WestCord Fashion Hotel. Ik had er helemaal zin in want alleen het hotel leek mij al een bezoekje waard en dat bleek te kloppen. De lobby zag er al helemaal mooi uit met paspoppen en bijzondere decoraties.

Maar dat is niet waarvoor ik hier kwam. Beneden is een zaal waar Dr. Zein Obagi al is begonnen met zijn presentatie. Snel teken ik I Love Beauty News af op de lijst en neem plaats. Het valt al snel op dat meneer Obagi een gladde babbel heeft en zo ziet hij er ook uit. Een typisch gebalsemd hoofd met net iets te witte tanden. Maar ik moet toegeven, hij ziet er erg goed uit met zijn 66 jaar!

De beautymaster

Do you want to marry me @ The Fashion Hotel

Werkelijk alle moeilijke termen komen voorbij. Retinol, anti-oxidanten, exfoliëren en dat allemaal in een ietwat gek Engels accent waardoor ik het zo nu en dan even niet meer volg. Maar de boodschap is duidelijk. “If there’s no stimulation you’re wasting your money.” Alle huidproducten die je gebruikt moeten volgens Dr. Obagi de huidcellen stimuleren anders wordt je huid lui en krijg je juist het omgekeerde resultaat als dat je wilt.

De Obagi Medical producten ook netjes uitgestald

Ook de term, “If you don’t know what your skin type is, you don’t know what your skin needs”, komt vaak voorbij. Daarbij laat hij de verschillende producten zien uit de ZO Skin Health lijn. De drie stappen die je hierbij dagelijks dient te volgen voor een perfect huidje zijn:

1. Een cleanser om te reinigen;
2. Scrubben;
3. Je dagelijkse bescherming met SPF.

Naast de Zo Skin Health producten is er ook de Obagi Medical lijn. Deze lijn bevat voor ieder huidprobleem aparte producten. Roodheid, Acne, Anti-aging, de resultaten liegen er ook hier niet om. Je kunt de producten van Zein Obagi niet gewoon in een parfumerie of drogist kopen. “You can’t sell these products as cosmetics because first you become ugly.” Schrik niet, met ugly bedoelt Obagi het vervellen van je huid dat pas na zes weken begint. Daarna zie je het verbluffende resultaat.

Volgens Dr. Obagi hebben boksers een goede huid vanwege de vele klappen!

Al met al heb ik toch heel wat opgestoken van de presentatie. Niet alleen over de nieuwe producten maar ook handige beautyfacts. Tot slot kregen we ook nog eens een complete beautykit mee ter waarde van 245 euro!! Natuurlijk testen wij deze voor je uit, houd de site dus goed in de gaten…

Het cadeau van Zo Skin Health, we love it!

www.obagi.nl

(Noëlle Vriend)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties