0

NEW PRESS DAY Tasje hier, tasje daarAmsterdam – De persdagen vliegen ons om de oren. We gaan van hot naar her en natuurlijk wilden wij ook een kijkje nemen bij Longchamp. Rond vijf uur kwamen wij aan in het chique Park Hotel achter het Leidseplein. De presentatie werd in een hotelsuite gehouden waar de nieuwe tassencollectie te bewonderen was.
 
Bij binnenkomst zagen we meteen de catwalkshow van de Longchamp prêt-à-porter lijn, die op de muur was geprojecteerd. Super gaaf, dus een leuk shot voor onze camera dachten wij. Maar helaas, er mochten geen foto’s worden gemaakt! Nou ja, op naar de tassen dan maar.

Net echt!

Net echt!

Wie denkt dat Longchamp alleen voor de preppy people is zit echt fout. De Happy lijn bijvoorbeeld heeft superhandige shopperbags in flashy metallics. Ook de binnenkant ziet er helemaal hip uit met verschillende prints. We hebben ook leuke zijden sjaals gezien met een wolvenvacht erop gedrukt. Het zag er verbazingwekkend ‘echt’ uit.

De Happy metallic shopper

De Happy metallic shopper

De Happy gold shopper

De Happy gold shopper

Longchamp staat vooral bekend om zijn tassen en dat is duidelijk te zien. Ze maken gebruik van mooie ledersoorten, maar alleen van dieren die bestemd zijn voor consumptie. Er waren mooie krokoprints die gedrukt waren op schaapsleer. Het viel ons ook op dat er naast alle neutrale kleuren veel donkerpaarse en –rode tinten in de collectie zaten.

Mooi rood is niet lelijk

Mooi rood is niet lelijk

 

Paarse kroko

Paarse kroko

De Sheep & Chic tassen zijn ook erg leuk. Je kunt de tassen op twee manieren dragen door ze binnenstebuiten te keren. Van binnen zit een lekker vachtje en de buitenkant is bedrukt met een krokoprint op echt leer. Al met al dus genoeg leuke, trendy tassen bij Longchamp die ook nog eens praktisch zijn.

De binnenkant of de buitenkant

De binnenkant of de buitenkant

De omgekeerde versie

De omgekeerde versie

Omkeerbare portemonnee

Omkeerbare portemonnee

 
www.longchamps.com
 
(Noëlle Vriend)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties