0

Amsterdam – Hoewel veel media willen doen geloven dat Kate Middleton een heel gewoon meisje is, vinden wij dat toch niet helemaal kloppen. Zeker niet als je bedenkt dat de Duchess of Cambridge momenteel bezig is met de voorbereidingen van haar nieuwe garderobe voor haar Noord-Amerikaanse tour.

Op zichzelf klinkt dat niet gek, maar in Kate’s wondere wereld gebeurt dit allemaal met behulp van niet één, maar meerdere personal shoppers die hun slag slaan bij grote Engelse ketens, zoals Selfridges en Harvey Nichols.

Eerder meldden we je al dat Kate geen gratis kleding aanneemt en niet werkt met een stylist. Voor de Amerikaanse tour zal Kate dan ook ‘slechts’ gebruik maken van een aantal vaste personal shoppers van haar man William en haar zwager Harry.

Hoewel Kate niet vies is van het mixen en matchen van dure merken met ‘gewone’ merken zoals Zara en Reiss, gaan de geruchten dat ze tijdens de tour wel het een en ander van McQueen zal dragen.

Wij zijn stiekem heel benieuwd naar haar VS garderobe en houden je stiekem op de hoogte!

Al eerder werd Kate gespot in deze Zara jurk, en wij zijn heel benieuwd hoe haar garderobe eruit zal zien tijdens haar Amerikaanse tour!

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties