0

Sylvie van der VaartAmsterdam – Op 28 september zette Sylvie van der Vaart samen met Quinty Trustfull, Chantal Janzen en Henk van der Mark, Managing Director Estée Lauder Companies Benelux het Koninklijk Theater Carré in een zee van roze licht. Deze avond werd uiteraard op camera vastgelegd en afgelopen zaterdag 3 oktober uitgezonden bij de AVRO op Nederland 2.

Verschillende fotografen konden d.m.v. een foto van iemand met borstkanker een boodschap uitdragen. Degene met de meest bijzondere foto en boodschap wint de Pink Ribbon award 2009.
Ook werden er door o.a. artiesten als Do en Boris nummers gezongen waar de patiënten die uitgelicht werden kracht uitputten tijdens hun strijd tegen borstkanker.

Sylvie van der Vaart die op dit moment zelf ook chemo-kuren moet ondergaan omdat ze getroffen is door deze verschrikkelijke ziekte, reikte de Estée Lauder Pink Ribbon Award 2009 uit aan fotografe Sylvia Blok  die won met haar foto ‘This is my  World (unfortunately in pink)’ . De foto geeft een zo echt mogelijk verhaal weer, waarbij Sylvia wilde vastleggen dat het echte leven niet stopt bij borstkanker en dat je de verbazingwekkende kracht kan vinden om door te gaan voor je kinderen. Meer informatie en contact gegevens van Sylvia Blok kun je vinden op:www.futurasfotografie.nl
Tom BagOok vele BN’ers als Wendy van Dijk, Lucia Rijker, Lauren Verster, Anouk Smulders, Fabienne de Vries en Nicolette van Dam kwamen hun steun betuigen op deze speciale avond. Kijk voor meer informatie over Pink Ribbon op www.pinkribbon.nl
Wendy van Dijk(Juliet Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties