0

Amsterdam – Dat het programma Photoshop wordt gebruikt om modellen nog mooier te maken dan ze al zijn, is begrijpelijk! Kleine oneffenheden wegwerken is tenslotte geen misdaad. Photoshop wordt soms alleen gebruikt voor iets meer dan slechts oneffenheden, wat hilarische taferelen oplevert.

De Kardashians staan onder andere bekend om het op een extreme manier gebruiken van Photoshop, waardoor er rare advertenties van de dames worden verspreid. Het Amerikaanse warenhuis Neiman Marcus blijkt er echter ook een handje van te hebben. Voor de afgelopen advertentie van het bekende merk J Brand, poseerde een model in de straten van New York in de zilveren skinny jeans van het merk. Op de foto hield het model een fiets vast in haar rechterarm, waarschijnlijk om het straatbeeld van New York te gebruiken in de shoot.

Tijdens het photoshoppen is er echter iets misgegaan, want in de advertentie mist het model haar rechterarm voor het grootste gedeelte. Dit is de arm waar ze de fiets mee omhoog houdt, een fiets die trouwens achter haar langs door zou moeten lopen. Dit is echter niet het geval, waardoor de fiets op mysterieuze wijze achter de rug van het model verdwijnt.

Deze ontzettende Photoshop fail viel mensen meteen op. Toen dit naar buiten kwam, heeft het warenhuis meteen de advertentie van de website gehaald. Hierop is de foto dus niet meer te zien, maar ben je toch benieuwd, bekijk de foto dan hieronder!

Het model verliest haar arm en een halve fiets door Photoshop

www.neimanmarcus.com

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties