0

Amsterdam – Nieuwe seizoenen van America’s Next Top Model blijven maar komen. Tyra verruilde haar vaste juryleden voor nieuwe exemplaren, maar zou ze dit ook gedaan hebben met haar Photoshop team? Het nieuwe reclamebeeld om de College Edition te promoten is namelijk wel erg fout.

Ten eerste dus vanwege de vele Photoshop fouten. Het is overduidelijk te zien dat de deelneemsters los van elkaar op de foto zijn gezet om vervolgens naast en voor elkaar geplakt te worden. Het is een beetje vreemd dus dat de armen van de vierde en vijfde dame om elkaar heen geslagen zijn. Daarnaast zijn de knieen wel erg gladjes gemaakt… om maar niet te spreken over de erg bijzondere schaduwen.

Een andere faux-pas van deze reclame is overduidelijk de styling. De rokjes van de modellen in spé zijn nog niet eens tien centimeter lang en de naveltruitjes erboven maakt het geheel niet veel stijlvoller. Is dit niet het typische plaatje van wat pornosterren dragen als ze een college girl spelen? Daarnaast zijn wij ook niet te spreken over Tyra’s harige schoenen.

Bekijk de foto hieronder. Wat vinden jullie ervan?

Klik op de foto om deze groter te zien

(Tekst: Michelle Helmigh)

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties