0

Lotte van der DuinAmsterdam – Bobbi Brown brak in 1987 door toen ze Naomi Campbell opmaakte voor de cover van de Amerikaanse Vogue. In 1991 startte ze bij warenhuis Bergdorf Goodman in New York haar eigen make-up lijn. Sindsdien komt ze voor op alle beautylijstjes en worden Bobbi Brown’s producten verkocht in 50 landen.

Zo ook op mijn favorieten-lijst :). Eduardo Ferreira is Bobbi’s superbelangrijke rechterhand. En hij kwam naar Nederland! Tijd voor een ontmoeting!

Speciaal voor de lancering van nieuwe producten en voor een snelle bijspijkercursus ‘how to makeup’ is Eduardo in Amsterdam. Ik vroeg hem tijdens dit event het hemd van het lijf en maakte natuurlijk veel foto’s voor jullie :).

Het is gezellig druk bij het Bobbi Brown event. Iedere beautyjournalist of make-up expert is van de partij om naar Eduardo te kijken en luisteren!

Eduardo, wat zijn de trends dit najaar?
“Het draait om glamour! Denk aan rode loper, Hollywood en de jaren ’40/’50 vintage look. Rode lippen en smokey eyes zijn ook weer veel gezien tijdens de najaarshows, de ogen vooral opgemaakt met metallic oogschaduw. Smokey eyes zijn altijd goed. Het is net als lipgloss, het kan altijd!”

Interview

Yes, Eduaro heeft even tijd voor mij! Ik stel hem al mijn vragen

Een klein budget, maar wat moeten we ECHT hebben?
“Op nummer 1, echt het aller-, allerbelangrijkste is goede huidverzorging. Als je huid gezond en goed verzorgd is, heb je minder make-up nodig. En dat is weer handig voor je budget. Tip: anti-aging is een fabeltje, een marketingtruc! Hydratatie, lifting en crème zonder siliconen zijn wel heel belangrijk! Naast goede huidverzorging is the secret of the universe… concealer! Tip: breng concealer met een kwastje aan. Zo pak je ook de kleine lijntjes rond je ogen mee.”

Hoe leuk is dat, Eduardo gebruikt mij als testpersoon voor het hele publiek!

Hoe maak ik de mooiste smokey eyes?
“Speciaal voor iedereen die nóg beter wil leren make-uppen, zijn er nu de Bobbi’s make-up lessons. Deze zijn kosteloos te boeken in de Bijenkorf en sommige Douglas filialen. Hier boek je bijvoorbeeld de Instant Pretty, Smokey Eyes of Secret to Perfect Skin-les.”

Huidverzorging

Hier zorgt Eduardo dat mijn huid op z'n best wordt

Zo heeft Eduardo mij opgemaakt. Mooi!

Iedereen luistert en kijkt gespannen naar make-up guru Eduardo

Hebberigmakend!

Tijdens de wijze woorden en make-up tips van Eduardo door, is er ook tijd voor een cupcake :)

PS. Ben jij ook zo dol op Bobbi Brown? Laat een reactie achter en wie weet win jij de 20th Anniversary Lip Palette!

(Lotte van der Duin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties