0

Amsterdam – Heerlijk zo’n nieuw jaar! Op de één of andere manier heb ik dan altijd het idee dat ik met een schone lei kan beginnen… Ik ben lekker in de weer geweest met nieuwe ModeMusthaves, ik heb knopen doorgehakt, m’n kantoor helemaal opgeruimd en schoongemaakt!

Ik ben klaar voor dit nieuwe jaar, nu de shop nog… In deze Diary geef ik julie alvast een sneak preview van de nieuwe musthaves die binnenkort allemaal online komen!

Allereerst wil ik jullie een heeeeeeeel gelukkig, gezond, liefdevol en natuurlijk fashionable 2012 toewensen! Deze oliebol van Holtkamp (de beste bakker van Amsterdam) kwam Annic vorige week naar kantoor brengen op haar vrije dag! Lief he?

Het was toch de gouden Party Dress geworden voor NYE ;-)

Vorige week heeft Annic m'n favoriete gerecht voor mij gekookt. Lekker samen eten, wijntjes drinken en al onze plannen voor het nieuwe jaar bespreken.

Om al mijn plannen waar te maken leek het me een goed idee om een stagiaire aan te nemen. Ik had dus sollicitatiegesprekken met hele leuke meiden, deze stoere ringen spotte ik bij één van de sollicitanten.

Maandag kwam het broertje van m'n vriend logeren, super gezellig. We hebben de hele avond spelletjes gespeeld. Dit spel is er echt eentje uit de oude doos, zo lang niet meer gespeeld.

Deze week had ik eindelijk mijn nieuwe MacBook Air mee naar huis, geinstalleerd en wel. Moet denk ik wel een nieuwe hoes kopen, in deze zwemt hij een beetje...

Deze week heb ik lekker een ochtendje thuis gewerkt en samen met m'n vriendje een heerlijke huisgemaakte burger gegeten voor lunch.

Gelukkig vliegt de tijd, dan is het zo weer zomer ;-)

Toen ik nog studeerde en veel tijd over had, maakte ik elke week wel een brownie... Deze week stond er als (stille) hint weer een pak op het aanrecht, dus ik heb na lange tijd weer brownies gemaakt.

Home-made brownie, dat zijn toch wel echt de lekkerste!

Deze foto stuurde vriendinnetje Fleur naar me. Ze was een weekendje naar Maastricht en zag daar een aantal ModeMusthaves in de etalage hangen! Hoe cool!?

Het is ongelooflijk, maar toch waar... Mijn bureau is netjes! Met zo'n schoon en opgeruimd bureau heb ik altijd het idee dat ik harder kan werken, dus ik ga proberen het bij te houden...

Bij deze alvast een kleine sneak preview van één van mijn favoriete nieuwe musthaves. Online soon!

Zelf draag ik de Mouse Flats het liefst met m'n denim short! Ik krijg er super veel complimentjes over, zo leuk :-) (Klik op de afbeelding om de muizenflatjes te bekijken of te bestellen)

Eerder liet ik jullie zien dat je de ringetjes van Charmin*s heel leuk met elkaar kunt combineren...

Maar kijk eens hoe schattig het is als je er maar eentje draagt! I like... (Klik op de afbeelding om de ringen te bekijken of te bestellen)

Hebben jullie al gezien dat er nog meer items aan de sale zijn toegevoegd en de prijzen nog lager zijn geworden? Nee? Klik dan meteen op de afbeelding om naar de ModeMusthaves sale te gaan... Shopze!

Fashionista Bo laat zien hoe zij de Missoni, I Love You sjaal combineert! Hebben jullie even geluk dat deze ook in de SALE is... (Klik op de afbeelding om de sjaal te bekijken of te bestellen)

Kijk nou, hoe cool: de Let's Play Scrabble ringen in de Cosmo Girl!! @LisaLinse, bedankt voor de foto en Esmée bedankt voor de publicatie :-D (klik op de afbeelding om de ring te bestellen)

We zijn er bijna! Wie weet win jij alle drie deze uitverkochte bestsellers... (klik op de afbeelding om direct naar onze Facebook pagina te gaan om kans te maken)

Zo zag mijn eerste week van het nieuwe jaar er dus uit! Laten jullie me weten hoe die van jullie was? Ik ben erg benieuwd…

XOXO, Elise

www.modemusthaves.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties