0

Amsterdam – We kennen natuurlijk allemaal pr-lady Samantha uit Sex And The City. Maar wil je weten wat er allemaal gebeurt bij een pr-bureau? Glamorous pr-bureau So PR laat het ons iedere vrijdag in foto’s zien!

Afgelopen week was de zomerse sfeer goed te voelen bij So PR. Er werd ijs gegeten maar ook hard gewerkt. Bekijk de foto’s snel hieronder!

De cd's voor de Radler mailing zijn klaar! Wat een topprestatie van So Mignon!

Daarna is het tijd om ons nieuwe drankje in te pakken en de kleurrijke mailing te versturen...

Met de komst van de zon, zorgen waterijsjes voor een welkome verkoeling

We zijn helemaal verliefd op onze 'nieuwe' antieke telefoon

So Laura test de nieuwe So phone...Hij werkt gewoon nog. Oke, het is even draaien, maar dan heb je ook wat

Een nieuwe telefooncentrale vraagt om nieuwe namen. Voor de grap hebben we de telefoons van So Thijs & Odette een leuke naam gegeven...En wat staat er bij Thijs? Kijk maar hieronder...

Ra ra ra, wie belt er?

Miss O had een oldskool songfestival avondje thuis. Een topreden om samen met modefotograaf Allard Honigh en Formlab founder Nicole Struwer de supermarkt helemaal leeg te shoppen

Best een keer lekker, chips & dips voor de lunch

Inner Health Coach Mabel van Dungen trakteerde Miss O. deze week op een paar stylish cadeaus, waaronder haar laatste boek. Wat een feest!

So Roger en So Laura hebben het goed bekenen! De meeting met stylehunter Linda Tol en Pret a Pregnant's Janine Kho hebben ze op het terras gepland!

Tussen alle bedrijven door moest Miss O. naar Den Haag. Een goede reden om business en pleasure te combineren en even met haar vader te gaan lunchen aan het strand.

Mike en Laura, in een Elisabetta Franchi jurk, striking their poses

So Mike, So Simone en So-divadog Miss Ip geven te kennen dat zij ook dit jaar weer een reisje naar het schitterende Slovenie willen. Ja, geef ze eens ongelijk, het is ook een schitterend land!

Soms is het gewoon heerlijk om de dag vroeg en in stijl te beginnen. Latte en een croissant zijn het ultieme recept

Thanks to Miss O kregen we een bakje met klavertjes vier. Een beetje geluk kunnen we altijd gebruiken!

It's time to change! So Simone en So Mike gingen de redacties langs om Marc Coblen, een nieuw spectaculair horlogemerk met een super gaaf concept te lanceren

Natuurlijk deden ze dat wel in stijl, in een Marc Coblen tour bus!

Hoe gaaf zijn deze Marc Coblen horloges?

Cosmopolitan's Marrit en Annick zijn ernorm blij met hun nieuwe, zelf samengestelde horloges

Marc Coblen goodiebags

Sigrid van Spits luistert aandachtig naar de presentatie van Volmer van Marc Coblen tijdens de lancering in de speciale Marc Coblen bus

Ja, daar is hij eindelijk...De lang verwachte truck! Met

Bij gebrek aan stoelen moet de kersverse bierimporteur (voorheen bekend als Miss O., hahaha) alle 1000 documenten in stijl van een handtekening voorzien

Roger sluit zich geheel in stijl aan. Hij kiest voor luxe vervoer, met prive chauffeur.

En daar is ook ons ICI Paris XL drukwerk! Wow, wat een schitterende mappen & cards!

Natuurlijk moet er op ons importeursschap geproost worden met een Bandidos... Oeps, dit is nu al verslavend, wat een feest!

Ook de vrijwillige 'testers' Patrick & Eli worden erg happy van een Bandidos...! They love it!

Benieuwd naar wat een PR bureau allemaal doet? SO PR laat het je weten!

The fabulous life of So PR

Een vraag die we vaak krijgen over ons werk is; Wat is PR nou precies? Is het bij So PR net als bij de populaire MTV serie “The Hills”?

Het werken in de PR is in 1 woord; FABULOUS!

Onze prachtige showroom is een walhalla voor elke modefashionista, met fijne merken als Tom Ford eyewear, Wrangler, Ilse Jacobsen, LaDress , Brandmeester’s koffie en nog veel meer.

Voor de merken die in onze showroom hangen proberen wij zoveel mogelijk free publicity te genereren. Het schrijven van persberichten, kleding uitleen, veel netwerken, fotoshoots, modeshows doen we dagelijks en zo werkt So PR samen met het merk naar waar het allemaal om draait: publiciteit!

We gaan naar de leukste events en hebben daarnaast veel contact met BN’ers, stylisten en de mensen op de redactie bij magazines of websites. Al deze modemensen samen zorgen dat de topmerken die wij hier in de showroom hebben te zien zijn op televisie, in magazines en online.

Werken bij een PR bureau is hectisch op een leuke manier; teksten schrijven, bellen, creatieve meetings, veel netwerken, leuke events bedenken: eigenlijk lijkt het inderdaad een beetje op “The Hills”, alleen dan wel op z’n So PR Nederlands!

Volg SO PR ook op Twitter!

www.sopr.nl

(Tekst en beeld: SO PR)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties