0

Amsterdam – We kennen natuurlijk allemaal pr-lady Samantha uit Sex And The City. Maar wil je weten wat er allemaal gebeurt bij een pr-bureau? Glamorous pr-bureau So PR laat het ons iedere vrijdag in foto’s zien!

Deze week de komst van onze nieuwe collega So Sunny, kwam zangeres Krystl op bezoek en gingen So Roger & So Laura voor een pr-meeting met Scandinavisch modelabel Ilse Jacobsen naar Kopenhagen. Bekijk de foto’s hieronder.

So Roger & So Laura ready to go on a business tip! In Kopenhagen hadden ze een PR-meeting met Scandinavisch modelabel Ilse Jacobsen.

Een voorproefje van de V:Z'13 collectie van Ilse Jacobsen

So Roger & So Laura werden spontaan verliefd op deze summer dress!

Ilse Jacobsen herself sprak een dankwoord. Ze heeft weer een collectie gemaakt om trots op te zijn!

Na de show mochten So Roger & So Laura plaats nemen aan een van perfect gedekte tafels. Ilse Jacobsen had zelf in de keuken gestaan voor dit Deense diner. Het was heerlijk!

Een picture perfect! De tafels waren tot in detail gedekt

De dochter van Ilse Jacobsen zag er werkelijk fabulous uit!

Even een echte toeristenfoto in het pittoreske Kopenhagen

Bradley van onze So It Is division is deze week met Bandidos ICE & Union Radler op pad gegaan langs de leukste horeca... Na afloop trakteert hij zichzelf uiteraard op deze fabulous dorstlesser!

So Chelsey is weer klaar voor de meditatie van Mabel van den Dungen. Eerst even heerlijke thee met verse gember, munt en limoen maken. Hmm..

Back in Holland - So Roger & So Laura hadden een interessante meeting met Grazia's hoofdredacteur Hilmar Mulder bij Sanoma HQ

So Anne en So Janna kwamen ons deze drukke week helpen. Janna is direct verliefd op dit blauwe Goosecraft jasje. En geef haar eens ongelijk!

Miss O. genoot na kantooruren samen met So Thijs heerlijk in het zonnetje van een frisse Union Radler Grapefruit. Nu te bestellen bij Golden Brown Bar in Amsterdam!

Spannend... De avond voor de eerste werkdag van onze nieuwe collega So Sunny. We heten haar alvast welkom op haar kersverse werkplek!

Welkom So Sunny!! Miss O. en So Sunny - beide in een mysterieus zwarte outfit - gaan gelijk aan de slag!

Grazia'a Cara en Ton stuurden ons deze mooie & orginele geboortekaart van hun zoontje Santo. Van harte gefeliciteerd met dit prachtige geschenk!

Stttt...Wisten jullie dat de beeldschone Krystl op North Sea Jazz gaat optreden...?! Samen met Thijs gaat ze op zoek naar een gorgeous outfit!

Benieuwd naar wat een PR bureau allemaal doet? SO PR laat het je weten!

The fabulous life of So PR

Een vraag die we vaak krijgen over ons werk is; Wat is PR nou precies? Is het bij So PR net als bij de populaire MTV serie “The Hills”?

Het werken in de PR is in 1 woord; FABULOUS!

Onze prachtige showroom is een walhalla voor elke modefashionista, met fijne merken als Tom Ford eyewear, Wrangler, Ilse Jacobsen, LaDress , Brandmeester’s koffie en nog veel meer.

Voor de merken die in onze showroom hangen proberen wij zoveel mogelijk free publicity te genereren. Het schrijven van persberichten, kleding uitleen, veel netwerken, fotoshoots, modeshows doen we dagelijks en zo werkt So PR samen met het merk naar waar het allemaal om draait: publiciteit!

We gaan naar de leukste events en hebben daarnaast veel contact met BN’ers, stylisten en de mensen op de redactie bij magazines of websites. Al deze modemensen samen zorgen dat de topmerken die wij hier in de showroom hebben te zien zijn op televisie, in magazines en online.

Werken bij een PR bureau is hectisch op een leuke manier; teksten schrijven, bellen, creatieve meetings, veel netwerken, leuke events bedenken: eigenlijk lijkt het inderdaad een beetje op “The Hills”, alleen dan wel op z’n So PR Nederlands!

Volg SO PR ook op Twitter!

www.sopr.nl

(Tekst en beeld: SO PR)

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties