0

Amsterdam – Esmée geeft het I Love Fashion News team met haar aardige Anna Wintour-skills leiding. Deze jonge hoofdredacteur (22) werkt al vanaf haar achttiende in de journalistiek. Bij I Love Fashion News heeft zij de perfecte uitlaatklep voor haar passie (schrijven) en haar verslaving (fashion) gevonden. Wil jij weten wat onze hoofdredactrice dagelijks op haar bordje krijgt (soms letterlijk en figuurlijk)? Bekijk snel haar Photo Diary

Deze week stond in het teken van cadeautjes en uitnodigingen!

En die twee gaan vaak ook samen, want soms worden uitnodigingen persoonlijk gebracht inclusief cupcake! Bekijk snel wat ik deze week allemaal binnen kreeg op de redactie. En geen enkel cadeautje had met Sinterklaas te maken! Dat vieren we pas volgende week…

Maandagochtend stonden deze mooie verschijningen voor de deur. We werden uitgenodigd voor de store opening van Brandy & Melville in de Leidsestraat

En daar hoort een mooie handgeschreven uitnodiging bij én een super lekkere cupcake!

Dinsdag was ik al rond acht uur op kantoor, dan is het nog zo lekker rustig!

Alhoewel rustig... Qua mensen dan, mijn to-do-list stond overvol... Doorbikkelen dus!

Woensdagochtend kregen we nog een ‘cadeau’: een muis op de redactie! Laten Annic en ik nou net pa-nisch zijn voor die beesten. Samen zaten we op Annic d’r bureau met grote ogen te gillen. Gelukkig waren Tamar en Anne zo stoer om het vieze beest te vangen. Stagiaire Charisse filmde de hysterie rustig…
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Toen ik weer rustig was, vertrok ik naar de United Nude Vip sample sale om een paar schoenen uit te kiezen. Dankjewel United Nude en Spice PR!

Tegenwoordig neem ik de ILFN-scooter, dat scheelt weer tijd! Ik rij als een oma, want ik ben als de dood dat ik bots of val... Op de terugweg kwam ik mijn oude hoofdredactrice Marjolein (van Girlscene) tegen. Ze maakte snel dit kiekje!

's Middags kwam een meisje van Lexington Avenue deze heerlijke glittersoesjes brengen. Jammie!

En Annic vond het tijd om mij te verwennen met een paar ballerina's van ModeMusthaves.com waar ik al mijn zinnen op had gezet. Zo lief, dankjewel!

En we kregen een leuk T-shirt en armbandje binnen van de webshop www.3words.nl, super lief! Tip: ze hebben onwijs leuke Kersteditie shirts online staan!

Donderdag ging ik even shoppen bij Elise van ModeMusthaves.com. Ik kocht onder andere dit retro horloge van Casio.

Donderdagavond deed ik samen met ILFN's Sales/Marketing manager Eva een rondje presentaties. We begonnen bij de webshoplaunch van Shoebaloo.

Daarna bezochten we de opening van Brandy & Melville, gezellig!

We sloten af bij Danie Bles voor Riviera Maison

Vrijdag hielden we een Mac Donalds lunch, zo fout, maar zo lekker

's Avonds bezocht ik de opening van een nieuw Porsche filiaal in Rotterdam. De nieuwe 911 werd gelanceerd (mag ik even kwijlen!), Do kwam optreden en ook Porsche-rijder Jan Peter Balkenende nam een kijkje.

Daarna dronk ik nog een cocktail bij Elite in Rotterdam, proost!

Zaterdag bleef ik lekker bankhangen met filmpjes

's Avonds ging ik met mijn beste vriendin Anneclaire, haar vriend en haar zusje sushi eten.

Ik ontdekte zondag dat we op de cover van WeConnect (zat bij de Grazia) genoemd worden. Hoe leuk?!

Tot volgende week, XX

Esmée

Ps. Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties