0

Amsterdam – 2,5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic allemaal meemaakt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Afgelopen week o.a. op het programma: Fashion Secrets van Leontine Borsato, het nieuwe huurcontract tekenen en… DE VOGUE NL lunch! Bekijk hier alle foto’s

My desk! Zie je die appel? Gezond bezig he?! Ik ben trots op mezelf! ;-) #don'tlikefruit

Gezellig met ILFN girls op de gracht lunchen in de zon!

Donderdag ging ik samen met stagiaire Melanie naar de lancering van de 'Fashion Secrets' van Leontine Borsato. Natuurlijk moesten we even op de foto!

Ik gebruik al jaren Daisy van Marc Jacobs en hoe leuk is deze 'on the go' variant voor in je tas?! Love it!

Vrijdag was ik uitgenodigd voor een lunch door Suzanne (van de webshop SundayMonday.nl) in het Mint hotel in Amsterdam. Super cool uitzicht!

Suzanne en ik droegen toevallig dezelfde sjaal uit onze ILFNShop.nl!

Vrijdag kwamen ook mijn nieuwe All Stars binnen! Love navy blue! Klik op deze foto als je ze ook wil bestellen zonder verzendkosten. #tip

Het huurcontract voor het nieuwe ILFN kantoor!

Signed!

En dit dames en heren... Is ons nieuwe uitzicht! Vanaf volgende week kijken we elke dag uit over Amsterdam! :-D

Mijn föhn heeft het begeven! Er kwam een vlam en rook uit! HELP!

Dinsdag was het zover! DE lancering van de Nederlandse Vogue. Ik was uitgenodigd voor een exclusieve lunch met de redactie van de Vogue. En dit is 'm dan... Klik op deze foto om het report te bekijken van de lunch.

Ik kreeg trouwens een compliment over deze fel groene oorbellen (die ik droeg tijdens de Vogue lunch) van... (HOUD JE VAST) de Fashion Editor van Vogue: Marije Goekoop!! Ha! In the pocket! ;-)

De inhoud van de Vogue goodiebag...

...en staat 'ie?

Na de Vogue lunch moest ik snel terug naar ILFN HQ. Ik werd gefilmd voor een item voor Editie NL over zonnebrillen trends.

En voor degene die nieuwsgierig zijn naar dit item, klik op de foto om 'm te bekijken... P.s. Ik heb heel veel mailtjes gekregen over de sjaal die ik draag. Volgende week te bestellen in onze shop!

Dinsdagavond op de bank in joggingbroek samen met mijn laptop.. Werk aan de winkel!

Tot volgende week!

Love, Annic

P.s. Volg je mij al op Twitter?

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties